Har du visionen, så har vi cyklerne!

Bæredygtighed er blevet et vigtigt konkurrenceparametre for de fleste virksomheder og brands. Vi kan hjælpe jer med et særdeles visuelt redskab i form af firmacykle, der matcher jeres værdier og identitet. Firmacyklen er et effektivt og billigt middel til at vise action.
NY firmacykel-Case med Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping.

“Med en mission om at gøre skibsfarten co2 neutral inden 2050 skal vi selvfølgelig have firmacykler til kollegerne, der skal til møder rundt omkring i København. Vi er en NGO primært finansieret af A.P. Møller Fonden, og er faldet for Jeres fine cykler!
Citat: Tina Tina Langholz, Executive Assistant

Kravene var følgende:

Cykelbehov lige nu er 3 cykler (ikke el) der kan bruges af både herrer og damer
Der skal logo på cyklerne
Farven skal matche vores brand farver (f.eks. green beige)
Gerne med hurtig leveringstid
Se hvordan vi løste opgaven på billederne.

 

 

 

 

Om Firmacykler fra Velorbis:

Vi er Danmarks største leverandør af cykler til erhvervslivet. Vores dansk designede cykler med fleksibel produktion i Tyskland, betyder at vi kan producere netop jeres unikke firmacykel.

Vi har 20 forskellige modeller med og uden elmotor. Op til 7 komponenter på cyklerne kan hver farves i 200 forskellige farver. Ingen minimumsbestiling og tilfredshedsgaranti. Kontakt os på info@velorbis.com så laver vi et designforslag der matcher netop jeres brand identitet. Se vores inspirationsgalleri online med et udvalg af tusindvis af logocykler.

Firmacykler fra Velorbis – Jeres mobile visitkort

#myvelorbis #rideinstyle #custommade #danishdesign #velorbis #retrocycle #vintagecycle #classicbicycle #situpandbegbicycle #omafiets #urbancycling #madeingermany #customdesign #bespokebicycle #handbuilt #sustainablelifestyle #sustainableliving #sustainablecycling #greenmobility #kidsbikes #copenhagenlife #wonderfulcopenhagen #brooksofengland #copenhagenstyle #copenhagendesign #designmybike #raincover #firmacykler