Børnecyklerne er specialfremstillede cykler. Vi producerer din specialdesignede børnecykel til ordre i Tyskland og som udgangspunkt leverer vi indenfor 4-6 uger, men i travle perioder kan leveringstiden være op i mod 8-10 uger.

BESKRIVELSE

BESKRIVELSE

Alle har en fastmonteret forsikringsgodkendt rammelås med i prisen. Børnecyklen er produceret i Tyskland og har også et muffesamlet kvalitetsstel i stål, slagfast dobbelt pulverlakering samt dobbeltbundet fælge i aluminium. Dækkene er punkteringsbeskyttede med indbyggede reflekser på siden, så man slipper for de orange reflekser i hjulet.
Børnecyklerne har 2 slags bremser; en vedligeholdelsesfri tromlebremse indbygget i forhjulet og en sikker fodbremse i baghjulet. Bemærk at alle konkurrerende børnecykler på markedet har (billige) V-bremser på forhjulet der skal justeres hele tiden. Så det er en ekstra sikkerhedsfeature at vi tilbyder tromlebremse på alle vores børnemodeller.
Herudover er der et hav af valgmuligheder til dit barns drømmecykel. Tanken er at man selv, eller sammen med sit barn, designer sin cyklen i vores cykelkonfigurator. Vi tilbyder, som de eneste på cykelmarkedet, denne mulighed for at skræddersy sin egen drømmepigecykel. Skal man vælge pigerød, drengeblå eller er vi ude i noget fancy violet? Vi har mere en 200 forskellige farver og disse kan kombineres ved at bygge stel, forgaffel, skærme, fælge, kurve (2 slags) frontlad (2 slags), bagagebærer i forskellige farver. Skal der farver på cyklen så er det denne Velorbis børnecykel I skal vælge.

Der kan også vælges de lækre Velorbis læderhåndtag samt en ægte Brooks lædersadel. Når det kommer til dit barn sikkerhed går vi ikke på kompromis med lyssystemet og vi tilbyder som tilvalg på alle vores børnecykler at vælge indbygget dynamolys in navet. Dette er forbundet til både for- og baglygte med kraftig LED lys (ingen pære), og cyklen lyser automatisk når dit barn cykler, uden man skal risikere at løbe tør for batteri på lygterne. Dynamolyset fungerer ved hjælp af induktion, hvor magneter er indbygget i fornavet og derfor producerer strøm ved rotation. Der er ligeledes indbygget parkeringslys i lamperne så de også lyser når barnet holder stille ved lyskryds mv. Dette dynamolys er ret enestående at sætte på små pigecykler og vi er således også en af de eneste på markedet for børnecykler der tilbyder dette.

Fordi vores juniorcykler er så god kvalitet giver vi en udvidet produktgaranti på hele 25 år mod stelbrud på alle Velorbis’ børnecykler fra Tyskland. Cyklen kommer ligeledes med en lang række rustfri komponenter, bl.a. er skærme og bagagebærer (danskproduceret) galvaniserede og pigecyklen kommer også med rustfri eger, fælge, styr, frempind saddelpind, kædeskærm og støtteben. Noget man ikke tager for givet på børnecykler fra andre mærker.

SERVICE

VEDLIGEHOLDELSE