Velorbis hotelcykler til Hotel Savoy Florence

Velorbis hotelcykler til Hotel Savoy Florence

Velorbis hotelcykler på Hotel Savoy i Florence

Beliggende på Piazza della Repubblica, Hotel Savoy sætter dig lige i hjertet af ting. Alt, hvad der er stor om Firenze er inden for dens rækkevidde. Vi er ved siden af ​​Duomo og inden for gåafstand af floden Arno, Ponte Vecchio, Boboli Gardens og Palazzo Pitti, samt de fineste designerbutikker i Via Roma og Via Tornabuoni. Hotel Savoy er et sted, der øjeblikkeligt attunes dig til kulturen i byen, hvor du kan smage det bedste af toscanske madlavning og nippe til de fineste lokale vine.

Rocco Forte Hotel Savoy Firenze i Italien kontaktede Velorbis at få inspiration til et hotel cykel, der kunne bruges af hotellets kunder. Projektet var lanceringen i samarbejde med Pitti Uomo modeshow i Firenze.

Da Hotel Savoy meddelte, at den ville tilbyde sine gæster cykler til tour notorisk bilfri by Firenze, det er indlysende, at det ville samarbejde med Europas mest eksklusive producent cyklus. Dansk mærke Velorbis er kendt for at skabe ikoniske designer cykler og producerer et eksklusivt design til gæster på Hotel Savoy, hvilket afspejler den luksuriøse hotel raffinerede sans for stil og kulturarv æstetiske. Gæsterne kan hoppe på en cykel og flygte ind i den smukke toscanske landskab, ride langs bredden af ​​floden Arno eller tour alle Firenzes vigtigste kulturelle attraktioner. Med Hotel Savoy luksuriøse suiter venter gæster, når de vender tilbage fra deres daglige anstrengelser, er der ingen bedre måde at se Florence denne sommer.