Velorbis fokuserer på Design, Kvalitet og Funktionalitet og vi lægger vores hjerteblod i, at få disse komponenter til at gå op i en højere enhed! Vi er et team bestående af dedikerede cykelentusiaster. Vores målsætning er at differentiere os på markedet for retrocykler. Vi synes det skal være stilfuldt, praktisk og bekvemmeligt at cykle.

DESIGN – Cyklerne er designet af vores eget in-house design team – her i cykellandet over dem alle – Danmark, og dette har resulteret i en række anderledes, unikke, klassiske cykler. Hos Velorbis værdsætter vi et strømlinet, enkelt og elegant design. Vi har ingen klistermærker eller overflødigt plastik på vores cykler. Kun vores elegante løvelogo, præget ud i forkromet aluminium og placeret på kronrøret, afslører, at du ejer en Velorbis . Vi er tro mod vores værdier når vi siger:

’It’s amazing, it’s fantastic – Not a single piece of plastic!’

KVALITET – Vores retrocykler er 100% produceret i Tyskland og med vores fabrik tæt på vores nær-markeder, gør det muligt for os, at tilbyde klassiske cykler af absolut højeste kvalitet der kræver minimal vedligeholdelse. Rygraden i vores cykeldesign er det klassiske muffesamlede stålstel. Stålet kommer fra tyske stålvalseværker og hver ramme bygges i hånden. Velorbis benytter (hvis muligt) udelukkende europæiske kvalitetskomponenter på cyklerne. Vores ’Deluxe’ modeller er udstyret med ren læderluksus enten fra den engelske sadelproducent Brooks, der har lavet lædersadler og læderkomponenter siden 1866, eller vores egne total rustfri lædersadler, produceret i Holland. Vores cykler er specielbygget til at modstå den danske Kong Vinter. Med zinkbehandlede skærme, et rustbeskyttet og pulverlakeret stel, markedets bedste forkromning, samt et utal af rustfri komponenter, har Velorbis sikret, at du får en klassecykel produceret i Europa med tæt kvalitetskontrol i hele produktionsprocessen. Vores Europæiske cykler kræver derfor minimal vedligeholdelse. Du skal blot koncentrere dig om at holde ryggen rank når du majestætisk og stilfuldt glider gennem trafikken.

FUNKTIONALITET – Størrelsesforholdet og placeringen af styret i forhold til sadlen, modvirker at du skal læne dig hen over styret når du cykler på vores klassiske oprejste modeller. Vi har udviklet ekstra lange kronrør og styrpinde, der tilsikrer at du sidder mere tilbagelænet, flot og rank på cyklerne – Aldrig mere rygsmerter. En Velorbis er proportioneret således at selv meget høje godtfolk og små piger alle kan passe vores cykler. Det ekstra lange, danskproducerede bagagebærer fra Bomi, er specielt udviklet i en rustfri udgave til vores cykler og vi har monteret den lille taskeholder på siden, til den computertaske. Vi har endvidere udstyret alle vores ’Deluxe* cykelmodeller med integreret dynamolys både for- og baglygte får strøm fra navdynamoen og lamperne lyser selv når du holder stille. Vi kombinerer unikt design med ultimativ funktionalitet og resultatet er en høj køreglæde. – Vi er den absolut letteste klassiske cykel på cykelmarkedet og vi udfordrer dig derfor til at prøve os af!

VORES NAVN – Ordet Velorbis er sammensat af ordene ”VELO” og ”ORBIS”. Velo betyder ”cykel” på fransk og ”Orbis” betyder ”rotation” på latin. Ganske simpelt! Trykket skal man lægge på ”O”et når navnet udtales.

VORES VÅBENSKJOLD – Vores våbenskjoldslogo er, som vores cykler, 100% eget design ned til mindste detalje. Logoet forestiller et våbenskjold bestående af 2 løver, og symboliserer at Velorbis’ 2 grundlæggere, begge er løver af stjernetegn.

About Velorbis