Specialdesign din egen drømmecykel

velorbis-design-tool

Det eksklusive danske cykelmærke Velorbis gør det nu muligt at designe sin helt egen drømmecykel på nettet og få den leveret 4 til 6 uger senere.

Direktør i Velorbis, Kenneth Bødiker, forklarer, at det hele foregår på MyVelorbis Cycle Creator, som er et nyt online designværktøj, der vender op og ned på, hvordan man som kunde udvælger og køber en ny cykel.

“Kunder kan skabe deres drømmecykel og sætte deres særpræg på udtrykket i alt fra farver og komponenter over tilbehør. Vi har en standardvifte af farver, som vi holder meget af, men vi ønsker ikke at stoppe der. Vi ønsker at give vores kunder selvbestemmelse til at vælge det, der virker bedst for dem. Der er intet lignende på markedet, som det vi tilbyder her. I stedet for blot at tilbyde et par modeller, farver og komponenter, tilbyder vi millionvis af kombinationsmuligheder, der inspirerer og sætter gang i helt nye idéer hos vores kunder,” siger Kenneth Bødiker.

Han forklarer, at designværktøjet er bygget op, så det er intuitivt, ligefrem og sjovt at bruge.

“Det skal være enkelt at gå til. Først vælger kunderne en Velorbis-model fra otte muligheder. Bagefter udvælges komponenter såsom frontlad og kurv fra mere end ti muligheder. På dette trin kan virksomheder og organisationer tilvælge et reklameskilt, hvor der kan tilføjes logo, slogan eller noget helt tredje. På næste trin vælger kunderne mellem alle regnbuens farver – 203 i alt for at være helt præcis. Endeligt er det muligt at tilføje den sidste detalje på cyklen med tilbehør fra Velorbis’ eget store udvalg af accessories,” fortæller Kenneth Bødiker.

Det fuldendte cykelmesterværk kan deles på sociale medier med venner, familie, kollegaer eller forretningsforbindelser, hvis den også bliver brugt som reklame. Der er en standard leveringstid på 4-6 uger og som med alle andre Velorbis-cykler, designes cyklen i Danmark (af kunden) og produceres i Tyskland, så den kortest mulige leveringstid sikres.

“Ved at give kunderne selvbestemmelse over de farver, de elsker, forbliver deres cykler tidsløse ligesom deres valg af tøj, designmøbler eller den kunst, de hænger på væggen. Det er en historiefortælling på to hjul – med den samme høje kvalitet, der kommer med en Velorbis-cykel” slutter Kenneth Bødiker.

Prøv MyVelorbis Cycle Creator på Velorbis.com, og design din personlige cykel i din egen verden.

Kontaktinformation
For yderligere oplysninger kontakt direktør Kenneth Bødiker, Velorbis, mobil +45 31 11 00 30