VELORBIS SHOWROOM

Peter Bangs Vej 59
2000 Frederiksberg
Tel +45 38 11 22 77

Email: info@velorbis.com

ÅBNINGSTIDER EFTERÅR / VINTER:

VI HAR LUKKET I EFTERÅRSFERIEN UGE 42

Mandag:  12.00  – 17.00

Tirsdag:  Click & Ride (elcykler) – Book en prøvetur HER

Onsdag:  12.00  – 17.00

Torsdag:  Click & Ride (elcykler) – Book en prøvetur HER

Fredag:    10.00  – 13.00

Lørdag:   LUKKET

Følgende modeller har vi IKKE i vores showroom: Kopenhagen Balloon, Børnecykler 20″-24″ Arrow Sport Dame og Herre samt Vintage Road Racercykler i Dame og Herre.

PERIODISK SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE:

Mens din Velorbis cykel er designet til at reducere servicekrav til et minimum, er vedligeholdelse med jævne mellemrum og enkel pleje dog vigtigt for at holde din cykel kørende uden problemer. Hvis du ikke selv har erfaring med at pleje og vedligeholde din cykel anbefaler vi at du lader Velorbis stå for pleje og vedligeholdelsen. Vi har en professionel dansk cykelmekaniker tilknyttet med over 40 års erfaring i faget. Vi anbefaler at hvis man bruger sin cykel dagligt og det er dit primære transportmiddel, at få cyklen serviceret halvårligt. Hvis du bruger din cykel lejlighedsvis anbefaler vi at man mindst får sin cykel serviceret årligt. Se mere om priser og booking her:

  1. AFHENTNING & LEVERING PÅ MIN ADRESSE ØNSKES: BOOK SERVICEEFTERSYN MED AFHENTNING & LEVERING HER – Vi henter og bringer (t/r) i hele Storkøbenhavn for i alt 400 kr. i forbindelse med et serviceeftersyn.
  2. JEG INDLEVERER SELV CYKLEN: BOOK SERVICEEFTERSYN MED EGEN INDLEVERING HER  – Cyklen indleveres på adressen Peter Bangs Vej 59, 2000 Frederiksberg i vores åbningstid.

Se vores tilbud og priser herunder: