VELORBIS SHOWROOM & BUTIK

Peter Bangs Vej 59
2000 Frederiksberg
Tel +45 38 11 22 77

Email: workshop@velorbis.com

ÅBNINGSTIDER:

Mandag:  Click & Ride (elcykler) – Book en prøvetur HER

Tirsdag:  12.00  – 17.00

Onsdag:  12.00  – 17.00

Torsdag:   12.00  – 17.00

Fredag:    Click & Ride (elcykler) – Book en prøvetur HER

Lørdag:     12.00 – 14.00

Følgende modeller har vi IKKE i vores showroom: Børnecykler 20″-24″ Arrow Sport Dame og Herre samt Vintage Road Racercykler i Dame og Herre.

BOOK GRATIS EFTERSPÆNDING HER – Vi tilbyder gratis efterspænding af din nye Velorbis cykel inden for de første 4 måneder fra fakturadatoen.

 

PERIODISK SERVICE OG VEDLIGEHOLDELSE:

Mens din Velorbis cykel er designet til at reducere servicekrav til et minimum, er vedligeholdelse med jævne mellemrum og enkel pleje dog vigtigt for at holde din cykel kørende uden problemer. Hvis du ikke selv har erfaring med at pleje og vedligeholde din cykel anbefaler vi at du lader Velorbis stå for pleje og vedligeholdelsen. Vi har en professionel dansk cykelmekaniker tilknyttet med over 40 års erfaring i faget. Vi anbefaler at hvis man bruger sin cykel dagligt og det er dit primære transportmiddel, at få cyklen serviceret halvårligt. Hvis du bruger din cykel lejlighedsvis anbefaler vi at man mindst får sin cykel serviceret årligt. Se mere om priser og booking her:

  1. AFHENTNING & LEVERING PÅ MIN ADRESSE ØNSKES: BOOK SERVICEEFTERSYN AFHENTNING & LEVERING HER – Vi henter og bringer (t/r) i hele Storkøbenhavn for i alt 200 kr.:
  2. JEG INDLEVERER SELV CYKLEN: BOOK SERVICEEFTERSYN MED EGEN INDLEVERING HER  – Cyklen indleveres på Peter Bangs Vej 59, 2000 Frederiksberg.

Se vores tilbud og priser herunder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VI HAR IKKE VÆRKSTED PÅ PETER BANGS VEJ 59 – Vi henviser derfor til vores autoriserede servicepartner nedenfor (OBS: Vi henter og bringer i cykler i Storkøbenhavn for 200 kr. t/r book reparation og service her

SERVICEVÆRKSTED

LM SERVICE

Nybøllevej 35
2765 Smørum
Att. Lars Monberg
lmservice@outlook.dk

ÅBNINGSTIDER (efter aftale)