velorbis-firmacykler

Vælg firmacykel

En tur på cyklen mindsker stres.

Velorbis ønsker at arbejde tæt sammen med virksomheder, for at tilskynde cykelinitiativer og en sundere livsstil, for både arbejdsgivere og arbejdstagere. Tag firmacyklen gennem byen og cykelturen kan bidrage til en mindre stresfuld dag. Som vi alle ved; et sundt legeme er lig med et sundt og motiveret sind.

Med firmacykler fra Velorbis, får jeres virksomhed ikke bare gladere og sundere medarbejdere, I sparer samtidig de dyre taxaregninger og P-bøder, og kommer frem til jeres møder i byen til tiden  – og i god stil. Der skal nemlig ikke længere bruges op til 30 min. på at finde en parkeringsplads.

Skal Velorbis også hjælpe jeres virksomhed med en bæredygtig transportløsning og en stærk profil i gadebilledet? Husk på firmacyklen er dit mobile visitkort……

Design selv jeres firmacykel

Som de eneste på markedet tilbyder Velorbis, at I selv kan designe jeres firmacykler, så de matcher jeres virksomheds værdier og med de rette farver og logo, får sendt det rigtige budskab, der hvor firmacyklerne er tiltænkt. Velorbis har en fleksibel produktion på vores fabrik i Tyskland hvilket bevirker, at vi ikke alene korte leveringstider på 4-6 uger, vi har også mulighed for at skræddersy cyklerne til jeres virksomheds specifikke behov.

I kan konfigurere logocyklerne som I ønsker, og mikse sammensætning af farveudvalg ud fra mere end 500 RAL-farver. Der er valgmulighed for at farve følgende komponenter på cyklen efter eget valg:

Herudover kan der vælges farve på læderkollektionen på cyklen som består af

Vi tilbyder også valg af cykeldækfarve (gælder dog ikke budcykler der kun fås med sorte dæk):

  • Sort
  • Brun
  • Creme

Vi kan lave præcis den farvesammensætning I ønsker uden ekstraomkostning ved køb af min. 5 cykler, , Herudover kan vi lasergravere jeres logo i kurvens bund, frontlad eller på en trækasse som fastmonteres på frontlad (min. 5 cykler). Ved større ordrer, tilbyder vi endvidere at lave specialemblemer i metal samt lasergravering af firmalogo i metalbagagebærere (min. 50 cykler).

Har jeres virksomhed blot behov for en enkelt cykel med reklameplade og logo klarer vi også det. Vi kan montere reklameplade på både dame- og herremodellerne og med et tillæg på 800 kr. + moms man man også få den i en specialfarve. Specialfarve-prisen er pr. cykel og gældende ved køb af 1-4 logocykler. Ved køb af min. 5 firmacykler er specialfarve gratis.

Har ovenstående vakt jeres interesse så kig forbi vores inspirationsgalleri af firmacykler vi har lavet til andre kunder.

Størrelser på logoet og krav til logofiler

Ønsker I logotryk på damecyklerne, så trykker vi jeres logo i folio på 2 stk metalplader, der sidder fastmonteret på cyklernes bagagebærere. Reklamepladens tekstfelt, hvor man kan få sit logo synligt, måler 30 cm (længde) x 8 cm (højde).

Ønsker I logotryk i folio på budcyklerne (cargo/rental bikes) eller herrecyklerne, så trykker vi jeres logofolio på 1 stk metalplade, der sidder fastmonteret på selve cykelrammen.  Reklamepladens tekstfelt, hvor man kan få sit logo synligt måler 50 cm (længde) x 10 cm (højde). På herrecykler kan vi også montere logoplader på bagagebærere som beskrevet ovenfor. Se eksempel på reklamepladernes størrelse og placering på cykelbillederne ovenfor.

Inden vi kan producere jeres logotryk i folio,  skal vi bruge en trykklar fil i AI .eps format – der er lag (layer) opdelt, vektoriseret og med out linede tekster, i en ikke-nyere version end CS2. Tjek eventuelt med din grafiker hvis du ikke har dit logo i denne format.

Farven på logotrykket er et-farvet dvs at vi laver enten trykket i hvid (mørke cykler) eller sort (lyse cykler). Hvis man ønsker en anden farve på foliotrykket eller flerfarvet logo anbefaler vi at I kontakter jeres grafiker og sår ham til at lave dette speciallogo til jer som vi gerne sætter på cyklerne for jer her i butikken.

Hotelcykler

Vores hotelcykel koncept går ud på, at når en gæst ankommer til et hotel skal hotellets udlejningscykler reflektere de værdier som hotellet står for, så kunden får en god oplevelse rundt i byen på en kvalitetscykel fra Velorbis. Vi arbejder sammen med hotellernes indretningsarkitekter og vi kan skræddersy udlejningscyklerne til hotellernes branding og image. Der er således en rød tråd i hotellernes indretning og fremtoning både indenfor og med cyklerne ude i bybilledet. Det siger næsten sig selv at hvis jeres hotel har billige cykler fra Kina, der ruster og tit går i stykker, og samtidig bærer hotellets navn og logo, så falder den dårlige oplevelse tilbage på hotellet.

Et hotelcykel koncept fra danske Velorbis, betyder at hotellets gæster lejer en hotelcykel for en periode på oftest 6 timer eller op til 24 timer. Man løser et behov hos hotelgæsten, for at komme hurtig og sikkert rundt i byen på en sund og sjov måde, så man kan opleve den danske cykelkultur og se byen fra en udlejningscykel. Det giver en helt anderledes og sjov oplevelse for hotelgæsterne. Når turister kommer til Danmark er det typisk for at se og smage på byen, og der er jo intet mere dansk end at cykle. Derfor mener vi at hoteller skal tilbyde DANSKE cykler fra DANSKE Velorbis –  indbegrebet af dansk cykelkultur

Velorbis leverer i dag hotelcykler til en bred vifte af Danmarks største og mest eksklusive hoteller. På vores referenceliste findes D’anglererre, Nimb Hotel, Kokkedal Slot, Carlsberg Guest House, Hotel Savoy, Firenze, Old Bank Hotel, Oxford, Old Parsonage Hotel, Oxford.

Har jeres hotel eller udlejningssted behov for en chic transportløsning, der harmonerer med de værdier i signalerer til omverdenen i øvrigt, så kontakt Velorbis for mere information.

Firmacykel referencer

Velorbis klassiske cykler