Arrow Classic til Gents - sort - 57 cm - 7 gear - Velorbis

Arrow Classic til Gents – sort – 57 cm – 7 gear

Designet til dem af jer, som ikke er interesserede i at slutte sig til den langsomme cykelbevægelse, og alligevel leder efter nogle virkelig stilifulde hjul. Nå dit bestemmelsessted hurtigere og i ukompromitteret stil. Velorbis’ sporty model hedder Arrow, og ved at ændre frempinden og styret til en mere opret stilling har vi fremstillet Arrow Classic. Dette er den ideelle, anden cykel til stærkt modebevidste bypendler, som har brug for en chic og letvægts cykel til små ture, hvor tid er afgørende. Det er også det perfekte akkompagnement til Velorbis’ almindelige udvalg af klassiske komfortcykler.

9.700 DKK

På lager

Re-design cykel

Hvis du kan lide at se smart ud, så er der her 13 kg klassisk og stifuld cykel, som med lethed tager dig rundt omkring din by. Vor Arrow Classic er en såkaldt Café racercykel. Den er sporty, men samtidig klassisk med en ergonomisk venlig stilling med den oprette frempind og det oprette styr.

Wallpaper.com siger om Arrow Classic: ‘Udviklet af den danske cykelproducent Verlobis. ‘Arrow Ladies Classic’ er en bycykel til pendling, som får cyklister til deres bestemmelsessted lidt hurtigere uden at kompromittere med hensyn til komfort – eller stil. Speedy, strømlinjet og glat, og det 60 cm mosgrå stel er udstyret med tilbehør som en sportssaddel af læder og læderhåndtagsgreb og har også en syv-hastigheders Shimano Nexus’

Vedligeholdelsesfri
Indelukning af gearene inden i navet beskytter dig og din cykel mod alle former for vejr, og derfor betyder det meget lavere vedligeholdelse end de derailleur systemer, der findes på de fleste cykler. En anden fordel ved interne gear er, at de er meget enkle udenpå og kommer med en kædeskærm. Dette er en meget renere valgmulighed, der tillader dig at køre i hvilket som helst tøj, du ønsker, snarere end at være nødt til at gå med særligt cykleudstyr. Trommelbremser i forhjulet forhindrer, at bremserne skal justeres med jævne mellemrum. Punkteringsbeskyttelse i alle dæk tillader dig at rulle let og forhindrer ubehagelige punkteringer.