Kopenhagen Classic Ladies Electric cykel - 50 cm - sort - 7 gear - Velorbis

Kopenhagen Classic Ladies Electric cykel – 50 cm – sort – 7 gear

“Hvem siger, at en elektrisk cykel ikke kan være sofistikeret, stilfuld, strømlinjet og praktisk?”

Vi stillede dette afgørende vigtige spørgsmål, og vi er stolte over at kunne sige, at det lykkedes os at besvare det ved at opfylde de kriterier, vi have opstillet – smukt designede cykler med fuldstændig e-cykel funktionalitet, med motoren og batteriet integreret på en sikker og subtil måde.

I stedet for at skabe et helt nyt sæt e-cykler, har vi tilføjet et avanceret, elektrisk køresystem, der er særligt udstyret med den/de seneste teknologi og egenskaber, til alle vore cykler. Vore cykler er designet i Danmark og fremstillet i Tyskland.

Leveringstid for vore cykler fra lager er 1-2 uger.

19.500 DKK

På lager

Re-design cykel

Elechic er en kombination af ordene ‘Electric’, som i motor, og ‘Chic’, som i smart, tidløs stil. Det blev valgt, fordi den perfekt repræsenterer de sande værdier ved Velorbis ved at kombinere førsteklasses design, praktisk form og præstation.

Ikke blot giver den pedalassisterede, elektriske motor yderligere komfort, den åbner cykling op til et bredere publikum (for dem af jer, som behøver en ekstra energi ind-sprøjtning på rejsen). De grønne fordele er bestemt indlysende. Vidste du, at det at cykle 5 km (3 miles) til arbejde i stedet for at køre kan spare miljøet for 300 kg i CO2-emissioner på et år?

Nu kan du nyde et stykke chic, københavnsk cyklekultur og en fornemt designet cykel med alt det overlegne håndværk, luksus og opmærksomhed mht. detaljer, der er synonyme med Velorbis. Intet behov for at gå på kompromis angående stil!

Se nedenfor under specifications for flere detaljer om motor, batteri, mv.

velorbis-electrisk-cykel-motor-valgmuligheder

Contact Us