Kopenhagen Classic Gents Electric cykel - 57 cm - sort - 7 gear - Velorbis

Kopenhagen Classic Gents Electric cykel – 57 cm – sort – 7 gear

“Hvem siger, at en elektrisk cykel ikke kan være sofistikeret, stilfuld, strømlinjet og praktisk?

Vi stillede dette afgørende vigtige spørgsmål, og vi er stolte over at sige, at det lykkedes os at svare på det ved at opfylde de kriterier, vi havde sat – smukt designede cykler med fuldstændig e-cykel funktionalitet, med motoren og batteriet integreret på en sikker og subtil måde.

I stedet for at skabe et helt nyt sæt e-cykler har vi tilbøjet et avanceret, elektrisk køresystem, som er særligt udstyret med den seneste teknologi og de seneste egenskaber, til alle vore cykler. Vore cykler er designet i Danmark og fremstillet i Tyskland.

Leveringstid for vore cykler fra lager er 1-2 uger.

19.400 DKK

På lager

Re-design cykel

Elechic er en kombination af ordene ‘Electric’, som i motor, og ‘Chic’, som i smart, tidløs stil. Det valgtes, fordi det på perfekt vis demonstrerer Verlorbis’ sande værdier ved at kombinere førsteklasses design, praktisk form og præstation.

Ikke blot giver det pedalassisterede elektriske motorsystem yderligere komfort, det åbner cykling for et bredere publikum (for dem af jer, som behøver et skstra energitilskud på rejsen). De grønne fordele er bestemt indlysende. Vidste du, at det at cykle 5 km (3 miles) til arbejde i stedet for at køre kan spare miljøet 300 kg i CO2 emission om året?

Nu kan du nyde et stykke chic, københavns cyklekultur og en eksklusivt designet elektrisk cykel med alt det overlegne håndværk, luksus og opmærksomhed mht. detaljer, der er synonyme med Velorbis. Intet behov for at gå på kompromis mht. stil!

Se nedenfor under specifications for flere detaljer om motor, batteri, mv.

velorbis-elektrisk-cykel-motor-valgmuligheder

Contact Us