Short-John Classic Cargo cykel - Sort - 7 gear - Velorbis

Short-John Classic Cargo cykel – Sort – 7 gear

VELORBIS Short John Gents – Ladcykel med mange egenskaber

Denne populære budcykel ‘Short John’ eller ‘truck’ er specialbygget til industriel brug og har en lasteevne på 100 kg. Ladcyklen er således særdeles velegnet til transport af tungt udstyr og kan benyttes af alle lige fra håndværkere, der dropper lærlingen af inde i byen med værktøjskassen, til fotografen med det tunge fotoudstyr og selvfølgelig til små købmænd, kiosker samt restauranter og pizzariaer, der tibyder udbringning af deres varer.

11.400 DKK

På lager

Re-design cykel

Budcyklen med frontlad har mange muligheder kan også bruges til at give dit firma et originalt visuelt skilt uden for din butik eventuelt med dine varer på display på ladet. Ligemeget hvad du bruger Short John budcyklen til, fungerer den som et mobilt visitkort i gadebilledet. Vi trykker gerne dit firmalogo på reklamepladen under rammen på cyklen. Kom forbi vores butik og se arbejdshesten!

BEMÆRK! Hvis du ikke har behov for at bruge budcyklen til transport af tungt udstyr, men du synes, at reklamepladen er sjov og funktionel som reklame for dit firma, så kan vi også sætte reklameplader med tryk samt en ‘front carrier’ på vores klassiske modeller. Se mere om vores andre firmacykel-løsninger her.