Arrow Classic Ladies - sort - 50 cm - 7 gear - Velorbis

Arrow Classic Ladies – sort – 50 cm – 7 gear

Designet til dem af jer, der ikke er interesserede i at slutte jer til den langsomme cykelbevægelse, og alligevel er på udkig efter nogle virkelig stilfulde hjul. Kom hurtigere til dit bestemmelsessted og i ukompromitteret stil. Velorbis’ sporty model is kaldes Arrow og ved at ændre frempinden og styret til en mere opret stilling har vi fremstillet Arrow Classic. Dette er den ideelle, anden cykel til bypendlere, der sætter moden først, og som har brug for en chic og letvægts cykel, hvor tid er afgørende. Den er ogå den perfekte akkompagnement til Velorbis’ almindelige udbud af klassiske komfortcykler.

9.800 DKK

På lager

Re-design cykel

Hvis du gerne vil se smart ud, er her 13 kg klassisk og stilfuld cykel, som uden besvær tager dig omkring din by. Vor Arrow Classic er en såkaldt Café racercykel. Den er sporty, men samtidig klassisk med en ergonomisk venlig stilling med den rette frempind og det rette styr.

Wallpaper.com siger om Arrow Classic: ‘Udviklet af den danske cykelproducent Velorbis. ‘Arrow Ladies Classic’ er en bycykel til pendling, som får cyklister til deres bestemmelsessted lidt hurtigere uden at gå på kompromis med komfort – eller stil. Hurtig, strømlinjet og glat, og det 50 cm mosgrå stålstel har tilbehør som en sportssaddel af læder og håndtagsgreb af læder og er endvidefe udstyret med en Shimaro Nexus med syv hastigheder’

Vedligholdelsesfri
Det, at gearene er indelukket inden i navet beskytter dig og din cykel mod alle typer vejr, og derfor betyder det meget mindre vedligeholdelse end derailleur-systemerne, der findes på de fleste cykler. En anden fordel ved interne gear er, at de er meget enkle på ydersiden og kommer med en kædeskærm. Dette er en meget renere valgmulighed, som tillader dig at køre i hvilke som helst klæder, du vælger, snarere end at skulle gå med særligt cykleudstyr. Trommelbremser i forhjulet forhindrer, at bremserne skal justeres med jævne mellemrum. Punkteringsbeskyttelse i alle dæk tillader dig at rulle let og forhindrer ubehagelige punkteringer.