Fusion Ladies - 50 cm - 7 gear - sort - Velorbis

Fusion Ladies – 50 cm – 7 gear – sort

Vi har designet vore Fusion modeller til at være både klassiske og moderne til hverdagsbrug. Fusion Ladies og Fusion Gents cyklerne er unikke i hver detalje og kan konfigueres på mange måder i vores online cykelkonfigurator. Modellen kaldes Fusion, fordi vi har sammensmeltet det bedste i vor klassiske cykelmodel Kopenhagen og vor sportscykelmodel Arrow, for at få en glat og letvægts og dog klassisk udseende bycykel til pendling. Dækkene og de polerede sølvskærme er tyndere end de klassiske modeller, og kørestillingen på herremodellerne er en smule mere sporty.

9.800 DKK

På lager

Re-design cykel

Velorbis Fusion modellen er en kvalitetscykel, som er fremstillet med en letvægts stålstel. Stålrørene er samlet på en smuk og klassisk måde, som gør cyklen stærkere og meget smuk at se på.

Cykelstel med ærmer er blevet bygget i Europa i mere end 100 år, og denne håndværkstradition er en af hjørnestenene i Velorbis’ klassiske cykelprogram. Sådan bygger man en kvalitetscykel.

Denne dansk designede og tysk producerede kvalitetscykel er udstyret med et bredt udvalg af komponenter, som kan anvendes til hverdagsbrug og er rustbeskyttet mod det undertiden barske, skandinaviske vejr.