Fusion herrer - 57 cm - 7 gear - sort - Velorbis

Fusion herrer – 57 cm – 7 gear – sort

Vi har designet vore Fusion-modeller til at være både klassiske og moderne til hverdagsbrug. Fusion Ladies og Fusion Gents cyklerne er unikke i hver detalje og kan konfigureres på mange måder i vor online cykelkonfigurator. Modellen kaldes Fusion, fordi vi har sammensmeltet det bedste af vor klassiske cykelmodel Kopenhagen og vor sportscykelmodel Arrow, for at få en letvægts og dog klassisk udseende bycykel til pendling. Dækkene og de polerede sølvfarvede skærme er tyndere end de klassiske modeller, og kørestillingen på modellerne til herrer er lidt mere sporty.

8.200 DKK

På lager

Re-design cykel

Velorbis Fusion model er en kvalitetscykel, som er produceret med et letvægts stålstel. Stålrørene er samlet på en smuk og klassisk måde, som gør cyklen stærkere og meget, meget smuk at se på.

Cykelstel med ærmer er blevet bygget i Europa i flere end 100 år, og denne håndværkstradition er en af hjørnestenene i Velorbis’ klassiske cykelprogram. Sådan bygger man en kvalitetscykel.

Denne danisk-designede og tysk-producerede kvalitetscykel er udstyret med et bredt udvalg af komponenter, som kan anvendes til hverdagsbrug, og er rustbeskyttede mod det undertiden barske, skandinaviske vejr.