Short John Unisex cykel - Sort - 7 gear - Velorbis

Short John Unisex cykel – Sort – 7 gear

VELORBIS® Short John – Ladcykel med mange egenskaber

Denne populære budcykel ‘Short John’ eller ‘truck’ er oprindeligt specialbygget til industriel brug og har en lasteevne på 100 kg. Ladcyklen er således særdeles velegnet til transport af tungt udstyr og kan benyttes af alle lige fra håndværkere, der dropper lærlingen af inde i byen med værktøjskassen, til fotografen med det tunge fotoudstyr og selvfølgelig til små købmænd, kiosker samt restauranter og pizzariaer, der tibyder udbringning af deres varer.

11.500 DKK

På lager

Re-design cykel

Vores Short John Unisex budcykel er en ændring af den oprindelige, danske budcykel fra 1930’erne. Denne ladcykel blev også ændret i 1980’erne af de danske cykelproducenter Schmidt & Co. (S.C.O.). Vor budcykel er 100% fremstillet i Tyskland, baseret på gammelt håndværk med muffesamlet stålstel. Denne budcykel er forbløffende 7 kg (18 pund) lettere end sin forgænger. Perfekt til moderne bybrug.

Budcyklen med frontlad har mange muligheder kan også bruges til at give dit firma et originalt visuelt skilt uden for din butik eventuelt med dine varer på display på ladet. Ligemeget hvad du bruger Short John budcyklen til, fungerer den som et mobilt visitkort i gadebilledet. Vi trykker gerne dit firmalogo på reklamepladen under rammen på cyklen. Kom forbi vores butik og se arbejdshesten!

Denne unisex udgave af short John er ideel som delecykel til firmacykler eller hotelcykler eller andre formål hvor flere skal deles om de samme cykler. Den lave indstigning gør den let at cykle på for både mænd og kvinder.

BEMÆRK! Hvis du ikke har behov for at bruge budcyklen til transport af tungt udstyr, men du synes, at reklamepladen er sjov og funktionel som reklame for dit firma, så kan vi også sætte reklameplader med tryk samt en ‘front carrier’ på vores klassiske modeller. Se mere om vores andre firmacykel-løsninger i vores sektion Se mere om vores andre firmacykel-løsninger her