Velorbis Anna Kids 24” – en klassisk petit udgave af vores klassiske voksencykler

Velorbis Anna Kids 24”

Velorbis Anna Kids 24” – en klassisk petit udgave af vores klassiske voksencykler

My 2nd Velorbis – Når man er på udkig efter en særdeles god og solid hverdagscykel til og fra skole og fritidsaktiviteter. Denne nye klassiske retro pigecykel er pæredansk og designet af Velorbis. Modellen hedder Anna Kids 24″ og kommer i over 200 forskellige farver med enten 1, 3 eller 7 gear Shimano Nexus. Tanken bag designet er at kopiere den klassiske bedstemorcykel som vi kender fra gamle dage. Børnecykler behøver ikke ligne legetøjscykler så nu kan junior prale af, at have en miniudgave af mors klassiske cykel. Vi har ingen billige plastikkomponenter på cyklen, så den oser af kvalitet.

4.000 DKK5.300 DKK

Ryd
Re-design cykel

Børnecyklen Anna laves med 24” hjul og rammen er 40 cm målt fra midten af kranken til toppen af sadelrøret. Cyklen passer til børn fra ca. 7 år til ca. 10 år.

PIgecyklen kommer som standard med dobbelt støttefod og en fastmonteret forsikringsgodkendt rammelås med i prisen. Børnecyklen er produceret i Tyskland og har også et muffesamlet kvalitetsstel i stål, slagfast dobbelt pulverlakering samt dobbeltbundet fælge i aluminium. Dækkene er punkteringsbeskyttede med indbyggede reflekser på siden, så man slipper for de orange reflekser i hjulet. Pigecyklen Anna 24” har 2 slags bremser; en vedligeholdelsesfri tromlebremse indbygget i forhjulet og en sikker fodbremse i baghjulet. Bemærk at alle konkurrerende børnecykler på markedet har (billige) V-bremser på forhjulet der skal justeres hele tiden. Så det er en ekstra sikkerhedsfeature at vi tilbyder tromlebremse på alle vores børnemodeller.

Herudover er der et hav af valgmuligheder til din datters drømmecykel. Tanken er at man selv, eller sammen med sin datter, designer sin cyklen i vores cykelkonfigurator. Vi tilbyder, som de eneste på cykelmarkedet, denne mulighed for at skræddersy sin egen drømmepigecykel. Skal man vælge pigerød eller er vi ude i noget fancy violet? Vi har mere en 200 forskellige farver og disse kan kombineres ved at bygge stel, forgaffel, skærme, fælge, kurve (2 slags) frontlad (2 slags), bagagebærer i forskellige farver. Skal der farver på cyklen så er det denne Velorbis børnecykel I skal vælge.

Der kan også vælges de lækre Velorbis læderhåndtag samt en ægte Brooks lædersadel. Når det kommer til dit barn sikkerhed går vi ikke på kompromis med lyssystemet og vi tilbyder som tilvalg på alle vores børnecykler at vælge indbygget dynamolys in navet. Dette er forbundet til både for- og baglygte med kraftig LED lys (ingen pære), og cyklen lyser automatisk når dit barn cykler, uden man skal risikere at løbe tør for batteri på lygterne. Dynamolyset fungerer ved hjælp af induktion, hvor magneter er indbygget i fornavet og derfor producerer strøm ved rotation. Der er ligeledes indbygget parkeringslys i lamperne så de også lyser når barnet holder stille ved lyskryds mv. Dette dynamolys er ret enestående at sætte på små pigecykler og vi er således også de eneste på markedet for 24” børnecykler der tilbyder dette.

Fordi vores pigecykler er så god kvalitet giver vi en udvidet produktgaranti på hele 25 år mod stelbrud på alle Velorbis’ børnecykler fra Tyskland. Cyklen kommer ligeledes med en lang række rustfri komponenter, bl.a. er skærme og bagagebærer (danskproduceret) galvaniserede og pigecyklen kommer også med rustfri eger, fælge, styr, frempind saddelpind, kædeskærm og støtteben. Noget man ikke tager for givet på pigecykler fra andre mærker.

Vælg Gear

1 gear, 3 gear, 7 gear

VALG AF CYKELSTØRRELSE

Størrelsesguide til børn: Barn/junior:
Når man skal vælge cykel til sit barn, er det utroligt vigtigt, at størrelsen er den rigtige. Når barnet er under 10 år, anbefaler vi, at barnet kan nå jorden med flad fod på begge ben samtidig. Derefter er det tilstrækkeligt, barnet når jorden med flad fod på et ben. Barnet skal føle sig tryg på cyklen, og man skal derfor ikke vælge en str., der er lidt for stor til barnet, som barnet skal vokse sig stor nok til at cykle korrekt på.

Specifikationer

DESIGN & PRODUkTION

Velorbis – Designet i København, Danmark og fremstillet på vor fabrik i Tyskland.

FARVER

Optional 200+ RAL colours/p>

FORGAFFEL

Girl Dutch Nostalgia

STYRFITTING

Alloy Silver 1″

KRANKBOKS

Cartridge Sealed Bearings (BSA) with Steel Caps

KRANKSÆT

38T Steel/Steel

FÆLG FORHJUL

Alloy Rim D4 Double Wall UNPAINTED 24″/506

FÆLG BAGHJUL

Alloy Rim D4 Double Wall UNPAINTED 24″/506, Available in 200+ colours

FORNAV

STURMEY ARCHER X-FD (Trommelbremser)

BAGNAV

B25 Optional Shimano 1 Speed Coasterbrake / Shimano 3 Speed Coasterbrake / Shimano 7 Speed Coasterbrake / Shimano 7 Speed Freewheel (Rollerbrake)

EGER

For – 2mm Stainless, Bag – 2mm rustfrie

DÆK

Streetpac Reflex Black 47×507, black

DÆKFARVE

Farver til rådighed: Sort

SLANGE

DV EP

STYR

NSU Handlebar CP / w Clearcoating

FREMPIND

CAT Silver/Stainless 60×260

HÅNDTAG

Ergogrip Brown/Black or optional Leather grips from Velorbis (Naturel, Darbbrown, Black)

KLOKKE

Portland Silver

FORBREMSE

Sturmey Archer trommelbremser FD

BAGBREMSE

PROMAX Black/Silver Alloy

GEARSKIFTER

Gripshift / w/o Gripshift SH1

SKÆRME

Steel Model HH55

BREMSEGREB

PROMAX Black/Silver Alloy

PEDALER

Alloy Pedale Dacromet

KÆDE

Rustbeskyttet

RAMMELÅS

Axa Solid

STØTTEBEN

C70 Double kick stand

SADEL

Kid Seat Black / Big Seat Brown or optional Brooks Saddle B67s (Honey, Darkbrown, Black)

VÆGT

11 kg

LYS

Optional Dynamo or battery

EMBALLAGE

Bokskarton L=1,42xB=0,26xH=0,84meter til eksport