Velorbis William Kids 20” – en klassisk petit drengeudgave af vores klassiske voksen herrecykler

Velorbis William Kids 20”

Velorbis William Kids 20” – en klassisk petit drengeudgave af vores klassiske voksen herrecykler

My 1st Velorbis – Når man er på udkig efter en særdeles god og solid hverdagscykel til og fra skole og fritidsaktiviteter. Denne nye klassiske retro drengecykel er pæredansk og designet af Velorbis. Modellen hedder William Kids 20″ og kommer i over 200 forskellige farver med enten 1, 3 eller 7 gear Shimano Nexus. Tanken bag designet er at kopiere den klassiske bedstefarcykel som vi kender fra gamle dage. Børnecykler behøver ikke ligne legetøjscykler, så nu kan junior prale af, at have en miniudgave af fars klassiske designcykel. Vi har ingen billige plastikkomponenter på drengecyklen, så den oser derfor af kvalitet.

4.000 DKK5.300 DKK

Ryd
Re-design cykel

Børnecyklen William laves med 20” hjul og rammen er 38 cm målt fra midten af krankboksen til toppen af sadelrøret. Drengecyklen passer til børn fra ca. 6 år til ca. 8 år.

Juniorcyklen kommer som standard med enkelt støttefod og en fastmonteret forsikringsgodkendt rammelås med i prisen. Børnecyklen er produceret i Tyskland og har også et muffesamlet kvalitetsstel i stål, slagfast dobbelt pulverlakering samt dobbeltbundet fælge i aluminium. Dækkene er punkteringsbeskyttede med indbyggede reflekser på siden, så man slipper for de orange reflekser i hjulet. Drengecyklen William 20” har 2 slags bremser; en vedligeholdelsesfri tromlebremse indbygget i forhjulet og en sikker fodbremse i baghjulet. Bemærk at konkurrerende børnecykler på markedet har (billige) V-bremser på forhjulet der skal justeres hele tiden. Så det er en ekstra sikkerhedsfeature at vi tilbyder tromlebremse på alle vores børnemodeller.

Herudover er der et hav af valgmuligheder til din drengs drømmecykel. Tanken er at du selv, eller sammen med din søn, designer cyklen i vores cykelkonfigurator. Vi tilbyder, som de eneste på cykelmarkedet, denne mulighed for at skræddersy sin egen cool & funky drømmecykel. Skal man vælge drengeblå eller er vi ude i noget Jungle grøn? Vi har mere en 200 forskellige farver og disse kan kombineres ved at bygge stel, forgaffel, skærme, fælge og bagagebærer i forskellige farver. Skal der farver på cyklen, så er det denne Velorbis drengecykel I skal vælge.

Der kan også vælges de lækre Velorbis læderhåndtag samt en ægte Brooks lædersadel. Når det kommer til dit barn sikkerhed, går vi ikke på kompromis med lyssystemet og vi tilbyder som tilvalg på alle vores børnecykler at vælge indbygget dynamolys in navet. Dette er forbundet til både for- og baglygte med kraftig LED lys (ingen pære), og cyklen lyser automatisk når dit barn cykler, uden man skal risikere at løbe tør for batteri på lygterne. Dynamolyset fungerer ved hjælp af induktion, hvor magneter er indbygget i fornavet og derfor producerer strøm ved rotation. Der er ligeledes indbygget parkeringslys i lamperne så de også lyser når barnet holder stille ved lyskryds mv. Dette dynamolys er ret enestående at sætte på små drengecykler og vi er således også en af de eneste på markedet for 20” børnecykler der tilbyder dette.

Fordi vores drengecykler er så god kvalitet giver vi en udvidet produktgaranti på hele 25 år mod stelbrud på alle Velorbis’ børnecykler fra Tyskland. Cyklen fås ligeledes med en lang række rustfri komponenter, bl.a. er skærme og bagagebærer (danskproduceret) galvaniserede og drengecyklen kommer også med rustfri eger, fælge, styr, frempind saddelpind, kædeskærm og støtteben. Noget man ikke tager for givet på drengecykler fra andre mærker.

Vælg Gear

1 gear, 3 gear, 7 gear

Contact Us