FIRMACYKLER

Se hele udvalget af firmacykler her

OVER EEN MILLIARD DESIGN-KOMBINATIONER

Velorbis er den førende leverandør af firmacykler og vi har hjulpet virksomheder og organisationer med firmacykler og logocykler siden 2006. Vi har enestående erfaring med at designe og producere firmacykler til alle slags projekter. Vi har en normal leveringstid på 4-6 uger, og vi producerer alle firmacykler på vores fabrik i Tyskland. Vi har kapacitet til at producere fra én cykel til 1000-vis af logocykler. Intet projekt er for lille eller for stort. Kontakt vores engagerede team med speciale i firmacykler for at drøfte jeres firmacykelprojekt.

VÆLG DIN FAVORIT BLANDT 20 CYKELMODELLER – ALLE MED REKLAMEPLADER!

Vores cykelkonfigurator er ligefrem og sjov at bruge. Vælg først en Velorbis cykel blandt tyve modeller. Byg din cykel på ved at sammensætte komponenter såsom frontlad, bagagebærer, kurv, lygter, trækasse. Du kan vælge mellem over 200 farver for hele cyklen eller en kombination farver. Kontakt vores erhvervssupport for firmacykler for at drøfte dine krav, budget, deadline mv. og vi vil med stor glæde hjælpe dig gennem hele projektforløbet.

BENYT DIG AF MOBIL MARKEDSFØRING – VORES DESIGNTEAM KAN HJÆLPE DIG!

Du kan designe og bestille din firmacykel direkte på vor webside. Imidlertid foretrækker nogle af vore kunder, at vi hjælper med design- og præsentationsmaterialet til firmacykelprojektet. Vores erhvervssupport team er altid glade for at assistere jer fra design- til leverings-fasen af projektet. Vi sender cykler rundt til hele verden og kan sende cykler i 100% samlet stand, hvis dette kræves.

Se business case omkring udlejningscykler i samarbekde med Carlsberg

En tur på firmacyklen formindsker medarbejdernes stress

Velorbis ønsker at arbejde tæt sammen med virksomheder og vi opmuntrer til nye cykelinitiativer samt en sundere livsstil for både arbejdsgivere og deres ansatte. Vi ved alle, at en sund krop er lig med et sundt og motiveret sind.

Firmacykler fra danske Velorbis vil sparre jer for de dyre taxaregninger og parkeringsudgifter samt -bøder og vil hjælpe jer til at ankomme til jeres møder i byen 1) til tiden – og 2) i god stil.

Husk, at firmacyklen er jeres mobile visitkort, og den kan parkeres gratis, hvor som helst I gerne vil have at jeres firmalogo bliver set.

Design jeres egne firmacykler

Velorbis har en meget fleksibel produktion på vor fabrik i Tyskland, hvilket betyder, at vi har korte leveringstider på normalt 4-8 uger. Du kan også bestille helt ned til én enkelt cykel, hvilket gør os helt unikke i cykelbranchen. Vi kan skræddersy firmacykler til netop jeres firma’s specifikke behov. Ingen opgaver er for store eller for svære for os.

Du kan konfigurere logocyklerne, som du ønsker. Vi har ca. 20 forskellige cykelmodeller og når du har valgt den rigtige cykelmodel for jer, er der et hav af designmuligheder. Du kan bland andet vælge mellem 3 forskellig lædersadler med matchende læderhåndtag. Der kan vælges om cyklen skal være med elmotor eller rugbrødsmotor (elcykel tilvalg er tilgængeligt på 14 modeller) og I kan blande sammensætning af farver ud fra mere end 200 forskellige RAL-farver, inklusiv vores nye metallic look i Chrome, guld eller og Kobber. Der er mulighed for at specialfarve følgende cykelkomponenter:

✓ Cykelstellet ✓ Forgaffel ✓ Frontlad ✓ Aluminiumskurv

✓ Bagagebærer ✓ Reklameplader ✓ Skærme

✓ Kædeskærme ✓ Fælge ✓ Ringklokke

Vi kan også lasergravere jeres firmalogo på vores eksklusive frontlad med trækasser, ved større ordrer (10+ cykler). Har jeres firma blot brug for en enkel cykel med reklameplade og logo, så vil vi med glæde hjælpe dig med det også. Vi kan montere reklameplader på alle vores smarte designercykler til både kvinder og mænd, samt unisexcykler. Vi hjælper også gerne med at få jeres logo på firmacyklerne. Alt vi skal bruge er en trykklar fil fra jer. Filformatet skal være AI (.eps) fil – der er lag (layer) opdelt, vektoriseret og med outlinede tekster. Vi kan IKKE printe .jpg eller .png filer. Har I problemer med at fremskaffe denne fil bedes i kontakte jeres grafiker. Logoet printarealet på reklamepladen er 48 cm x 8 cm for centerplade på herrecyklen og 28 x 8 cm på plade på bagagebæreren. Jeres firmalogo centreres automatisk på reklamepladerne. Hvis jeres firmalogo skal være mindre en dette areal, skal i selv opsætte den korrekte størrelse i den trykklar fil. Vær opmærksomme på at billederne i vores cykelkonfigurator kun er vejledende og ikke altid viser den fulde størrelse af logoet. Nogle firmalogos kan ikke skaleres op til fuld printareal, hvis logo er meget langt eller meget højt. For at maksimere synligheden af jeres logo anbefaler vi altid at trykke i enten sort eller hvid folio, afhængig af den valgte pulverlakerede farve på reklamepladens baggrund. Ønsker i at beholde jeres originale farver i logoet, som ikke er 100% sort eller hvid, anbefaler vi at I vælger en sort eller hvid farve på reklameplade(rne), for at få logoet mere synligt. Er der andre farver end sort/hvid farver i jeres logo bedes i angive farvekode(r) når i fremsender den trykklare fil til os.

Velorbis gik sammen med fashion portalen Net-a-Porter og designede elegante cykler til 15 håndplukkede danske modebloggere i forbindelse med Copenhagen Fashion Week CPHFW 2018

Hotelcykler

Vi designer cykler til hoteller og arbejder med disse for at sikre, at hotellernes udlejningscykler afpejler de værdier hotellerne ønsker at står for, så kunderne har en god oplevelse rundt omkring i byen på kvalitetcykler. Vi arbejder med hotellernes egne designere og arkitekter, og vi kan sagtens tilpasse udlejningscyklerne til hotellers look og image. Der er således en fælles tråd i hotellets design og fremtræden både indenfor og udenfor med cyklerne.

Velorbis leverer for tiden hotelcykler til en bred vifte af Danmarks største og mest eksklusive hoteller. Vore referencer omfatter:

D’anglererreNimb HotelKokkedal SlotCarlsberg Guest HouseHotel Savoy, FirenzeOld Bank Hotel, OxfordOld Parsonage Hotel, Oxford.