håndfremstillede cykler

velorbis-dhl

FLERE END 1 MILLION DESIGNMULIGHEDER FOR DIT MÆRKEVAREPROJEKT

Velorbis har hjulpet firmaer med mærkevarecykel-projekter siden 2006. Vi har fremragende erfaring med at designe og producere mærkevarecyler til alle slags projekter. Vi har en normal leveringstid på 6-7 uger, og vi producerer alle cykler på vor fabrik i Tyskland. Vi har kapacitet til at producere 1-1000 cykler. Intet projekt er for lille eller for stort. Kontakt vort engagerede team for varemærkeykler for at diskutere dit projekt.

Design nu Få inspiration Projekthenvisninger

VÆLG DIN FAVORIT VELORBIS CYKEL BLANDT VORE TOLV MODELLER!

Vor Cycle Creator er ligefrem og sjov at bruge. Vælg først en Velorbis cykel blandt tyve modeller. Vælg for det andet komponenter fra flere end 10 muligheder såsom bagagebærer foran, kurv, lygter, træboks. Nogle varemærkecykler kræver meget forskellige specifikationer og kan ikke designes online. Kontakt vort engagerede kundeserviceteam for varemærkecykler for at diskutere dine krav, budget, deadlines, og vi vil med stor glæde hjælpe dig i hele projektforløbet.

kontakt os for at diskutere dit projekt Design nu

BENYT DIG AF MOBIL MARKEDSFØRING – VORT DESIGNTEAM KAN HJÆLPE DIG!

Nu kan du designe og bestille din firmacykel direkte på vor webside. Imidlertid foretrækker nogle af vore kunder, at vi udfører design- og præsentationsmaterialet til projektet. Vort hold for varemærkecykler er altid glade for at assistere fra designet til leveringsfasen af projektet. Vi sender til hele verden og kan sende cykler i 100% samlet stand, hvis det kræves.

Få inspiration Design nu

SÆT KUN DIT LOGO PÅ EN KVALITETSCYKEL

HVORDAN SAMLER MAN FIRMACYKLERNE?

Vi ved, at hvert projekt er forskelligt, og vi giver dig muligheden for at modtage en cykel, som er 100% samlet og justeret, når den ankommer til dig, eller vi kan sende cyklerne i en mindre boks, hvor cyklen er 85% eller 95% samlet. Vi har valgmulighederne – du tager beslutningen!

kontakt os for at diskutere dit projekt
velorbis-produce-jamesons-bicycles

En tur på cyklen formindsker stress.

Velorbis ønsker at arbejde tæt sammen med virksomheder for at opmuntre til cykelinitiativer og en sundere livsstil for både arbejdesgivere og ansatte. Vi ved alle, at en sund krop er lig med et sundt og motiveret sind.

Firmacyklerne fra Velorbis vil undgå de dyre taxiregninger og parkeringsafgifter og vil hjælpe dig til at ankomme til dine møder i byen til tiden – og med stil.

Husk, at firmacyklen er dit mobile forretningskort, som kan parkeres gratis næsten hvor som helst, hvor du gerne vil, at dit firmalogo bliver set.

Design dine egne firmacykler

Velorbis har en fleksibel produktion på vor fabrik i Tyskland, hvilket betyder, at vi har korte leveringstider på 6-7 uger. Vi er også i stand til at skræddersy cykler til dit firmas speficikke behov.

Du kan konfigurere logocyklerne, som du ønsker, og blande sammensætning af farvevalg fra flere end 500-RAL-farver. Der er muligheden for at farve følgende komponenter på cyklen efter dit valg:

  • Stel / stel (med pulverlag)
  • Forgaffel (kan være med overflade af krom eller med pulverlag)
  • Bagagebærer foran (med pulverlag)
  • Aluminiumskurv (med pulverlag)
  • Baggagestativ (med pulverlag)
  • Reklameplader (med puverlag)
  • Kædeskærm (med pulverlag)
  • Skærme (med pulverlag)

Du kan desuden vælge farven på læderkollektionen på cyklen.

Vi kan (næsten) udføre nøjagtigt den farveplan, du ønsker, da vi har flere end 20 farver på lager uden ekstrabetaling. Endvidere har du flere end 180 ikke-lagerførte RAL-farver at vælge mellem med en lille opkrævet afgift for udækkede omkostninger. Vi kan indgravere dit logo med laser på din træboks, som er fastfjort til bagagebæreren foran. Ved større ordrer (10+ cykler) kan vi også fremstille særlige mærker af metal og indgravere dit firmalogo i bagagebæreren af metal bag på. Har dit firma blot brug for en enkel cykel med reklameplade og logo, så vil vi med glæde hjælpe dig med det. Vi kan montere reklameplader på både modeller til kvinder og mænd. Ved køb af mindst fem firmacykler vil vi give dig muligheden for gratis at vælge din egen farve på cyklen.

VELORBIS SAVOY HOTEL

Hotelcykler

Vi designer cykler til hoteller og arbejder med firmaerne for at sikre, at hotellets lejecykel afpejler værdier i det, hotellerne står for, så kunderne har en god oplevelse rundt omkring i byen på kvalitetcykler. Vi arbejder med hoteller og hotellers interiørdesignere, og vi kan tilpasse lejecykler til hotellers varemærke og image. Der er således en fælles tråd i hotellets design og fremtræden både indeni og udenfor med cyklerne i byen.

Velorbis leverer for tiden hotelcykler til en bred vifte af Danmarks største og mest eksklusive hoteller. Vore referencer omfatter:

D’anglererre, Nimb Hotel, Kokkedal Slot, Carlsberg Guest House, Hotel Savoy, Firenze, Old Bank Hotel, Oxford, Old Parsonage Hotel, Oxford.

download vort katalog med hotelcykler, der er mærkevarer

Sidste nyheder

Følg os på Instagram