Håndbyggede kvalitetscykler fra Tyskland - Dansk Design

velorbis-dhl

OVER 1 MILLION DESIGN-KOMBINATIONER

Velorbis er den førende leverandør af firmacykler og vi har hjulpet virksomheder og organisationer med firmacykler og logocykler siden 2006. Vi har enestående erfaring med at designe og producere firmacyler til alle slags projekter. Vi har en normal leveringstid på 4-6 uger, og vi producerer alle firmacykler på vores fabrik i Tyskland. Vi har kapacitet til at producere fra én cykel til 1000-vis af logocykler. Intet projekt er for lille eller for stort. Kontakt vores engagerede team med speciale i firmacykler for at drøfte jeres firmacykelprojekt.

Design nu Hent inspiration Referencer Firmacykler

VÆLG DIN FAVORIT BLANDT 20 CYKELMODELLER – ALLE MED REKLAMEPLADER!

Vores cykelkonfigurator er ligefrem og sjov at bruge. Vælg først en Velorbis cykel blandt tyve modeller. Byg din cykel på ved at sammensætte komponenter såsom frontlad, bagagebærer, kurv, lygter, trækasse. Du kan vælge mellem over 200 farver for hele cyklen eller en kombination farver. Kontakt vores erhvervssupport for firmacykler for at drøfte dine krav, budget, deadline mv. og vi vil med stor glæde hjælpe dig gennem hele projektforløbet.

kontakt erhvervssupport Design nu

BENYT DIG AF MOBIL MARKEDSFØRING – VORES DESIGNTEAM KAN HJÆLPE DIG!

Du kan designe og bestille din firmacykel direkte på vor webside. Imidlertid foretrækker nogle af vore kunder, at vi hjælper med design- og præsentationsmaterialet til firmacykelprojektet. Vores erhvervssupport team er altid glade for at assistere jer fra design- til leveringsfasen af projektet. Vi sender cykler rundt til hele verden og kan sende cykler i 100% samlet stand, hvis det kræves.

Få inspiration Design nu

SÆT KUN JERES FIRMALOGO PÅ EN KVALITETSCYKEL

HVORDAN SAMLES FIRMACYKLERNE?

Vi ved, at hvert cykelprojekt er forskelligt, og vi giver dig muligheden for at modtage en cykel, som er 100% samlet og justeret, når den ankommer til dig, eller vi kan sende cyklerne i en mindre boks, hvor cyklen er delvist samlet. Vi har valgmulighederne – du tager beslutningen!

kontakt os for at drøfte dine behov
velorbis-produce-jamesons-bicycles

En tur på firmacyklen formindsker medarbejdernes stress.

Velorbis ønsker at arbejde tæt sammen med virksomheder og vi opmuntrer til nye cykelinitiativer samt en sundere livsstil for både arbejdesgivere og deres ansatte. Vi ved alle, at en sund krop er lig med et sundt og motiveret sind.

Firmacykler fra danske Velorbis vil sparre jer for de dyre taxaregninger og parkeringsudgifter samt -bøder og vil hjælpe dig til at ankomme til jeres møder i byen 1) til tiden – og 2) i god stil.

Husk, at firmacyklen er jeres mobile visitkort, og den kan parkeres gratis hvor som helst du gerne vil have at jeres firmalogo bliver set.

Design jeres egne firmacykler

Velorbis har en meget fleksibel produktion på vor fabrik i Tyskland, hvilket betyder, at vi har korte leveringstider normalt på 4-6 uger. Du kan også bestille helt ned til én cykel, hvilket gør os helt unikke i cykelbranchen. Vi kan skræddersy firmacykler til netop jeres firmas speficikke behov. Ingen opgaver er for store eller for svære for os.

Du kan konfigurere logocyklerne, som du ønsker. Vi har 20 forskellige cykelmodeller og når du har valgt den rigtige model for jer, er der et hav af designmuligheder. Du kan bland andet vælge mellem 3 forskellig lædersadler med matchende læderhåndtage. Der kan vælges om cyklen skal være med elmotor eller rugbrødsmotor (elcykel tilvalg er tilgængeligt på 14 modeller) og blande sammensætning af farver ud fra mere end 200 forskellige RAL-farver inklusiv vores nye metallik look i Chrome og Kobber. Der er mulighed for at specialfarve følgende cykelkomponenter:

  • Cykelrammen
  • Forgaffel
  • Frontlad
  • Aluminiumskurv
  • Bagagebærer
  • Reklameplader
  • Kædeskærm
  • Skærme over hjul
  • Hjulfælge
  • Ringklokke

Vi kan lasergravere jeres firmalogo på vores trækasser ved større ordrer (10+ cykler). Har jeres firma blot brug for en enkel cykel med reklameplade og logo, så vil vi med glæde hjælpe dig med det. Vi kan montere reklameplader på alle vores firmacykler til både kvinder og mænd. Vi hjælper også gerne med at få jeres logo på firmacyklerne. Vi skal bruge en trykklar fil fra her. Filformatet skal være AI (.eps) fil – der er lag (layer) opdelt, vektoriseret og med outlinede tekster. Vi kan IKKE printe .jpg eller .png filer. Har I problemer med at fremskaffe denne fil bedes i kontakte jeres grafiker. Logoet printarealet på reklamepladen er 48 cm x 8 cm for centerplade på herrecyklen og 30 x 8 cm på plade på bagagebæreren. Logo centreres på reklamepladerne. Hvis jeres logo skal være mindre en dette areal, skal i selv sætte den korrekte størrelse op i filen (trykklar). Vær opmærksom på at billeder i vores konfigurator kun er vejledende og ikke altid viser den fulde størrelse af logoet. Nogle logos kan ikke skaleres op til fuld printareal, hvis logo er meget langt eller meget højt. For at maksimere synligheden af jeres logo anbefaler vi altid at trykke i enten sort eller hvid folio, afhængig af den valgte pulverlakerede farve på baggrundspladen. Ønsker i at beholde jeres farver i logoet som ikke er 100% sort eller hvid, anbefaler vi at I vælger en sort eller hvid baggrundsplade, for at få logoet mere synligt. Er der andre farver end sort/hvid farver i jeres logo bedes i angive farvekode(r) når i fremsender den trykklare fil til os.

VELORBIS SAVOY HOTEL

Hotelcykler

Vi designer cykler til hoteller og arbejder med disse for at sikre, at hotellernes udlejningscykler afpejler de værdier hotellerne ønsker at står for, så kunderne har en god oplevelse rundt omkring i byen på kvalitetcykler. Vi arbejder med hotellernes egne designere og arkitekter, og vi kan sagtens tilpasse udlejningscyklerne til hotellers look og image. Der er således en fælles tråd i hotellets design og fremtræden både indenfor og udenfor med cyklerne.

Velorbis leverer for tiden hotelcykler til en bred vifte af Danmarks største og mest eksklusive hoteller. Vore referencer omfatter:

D’anglererre, Nimb Hotel, Kokkedal Slot, Carlsberg Guest House, Hotel Savoy, Firenze, Old Bank Hotel, Oxford, Old Parsonage Hotel, Oxford.

hent katalog med hotelcykler