MOVE YOUR BRAND

Vi er specialister i visuelle reklamecykler, logocykler og firmacykler, og vi hjælper virksomheder, organisationer, kommuner samt offentlige instanser, med at få sat deres branding eller budskab i bevægelse – bogstaveligt talt.

FIRMACYKLER

Se hele udvalget af firmacykler

OVER ÉN MILLIARD DESIGN-KOMBINATIONER

hotel-firma-cyklerVelorbis er den førende leverandør af firmacykler og vi har hjulpet virksomheder og organisationer med firmacykler og logocykler siden 2006. Vi har enestående erfaring med at designe og producere firmacykler til alle slags projekter. Vi har en normal leveringstid på 6-10 uger, og vi producerer alle firmacykler på vores fabrik i Tyskland. Vi har kapacitet til at producere fra én cykel til 1000-vis af logocykler. Intet projekt er for lille eller for stort. Kontakt vores engagerede team med speciale i firmacykler for at drøfte jeres firmacykelprojekt og vi laver gerne mock ups af logocykler med jeres firmas logo og farve(r).

VÆLG DIN FAVORIT BLANDT 20 CYKELMODELLER – ALLE MED REKLAMEPLADER!

carlsberg-company-bicyclesVores cykelkonfigurator er ligefrem og sjov at bruge. Vælg først en Velorbis cykel blandt tyve modeller. Byg din cykel på ved at sammensætte komponenter såsom frontlad, bagagebærer, kurv, lygter, trækasse. Du kan vælge mellem over 200 farver for hele cyklen eller en kombination farver. Kontakt vores erhvervssupport for firmacykler for at drøfte dine krav, budget, deadline mv. og vi vil med stor glæde hjælpe dig gennem hele projektforløbet.

VELORBIS AT PITTI UOMO

BENYT DIG AF MOBIL MARKEDSFØRING – VORES DESIGNTEAM KAN HJÆLPE DIG!

champagne-deutz-company-bicycleDu kan designe og bestille din firmacykel direkte på vor webside. Imidlertid foretrækker nogle af vore kunder, at vi hjælper med design- og præsentationsmaterialet til firmacykelprojektet. Vores erhvervssupport team er altid glade for at assistere jer fra design- til leverings-fasen af projektet. Vi sender cykler rundt til hele verden og kan sende cykler i 100% samlet stand, hvis dette kræves.

Se business case omkring udlejningscykler i samarbejde med Carlsberg

En tur på firmacyklen formindsker medarbejdernes stress

Velorbis ønsker at arbejde tæt sammen med virksomheder og vi opmuntrer til nye cykelinitiativer samt en sundere livsstil for både arbejdsgivere og deres ansatte. Vi ved alle, at en sund krop er lig med et sundt og motiveret sind.

Firmacykler fra danske Velorbis vil sparre jer for de dyre taxaregninger og parkeringsudgifter samt -bøder og vil hjælpe jer til at ankomme til jeres møder i byen 1) til tiden – og 2) i god stil.

Husk, at firmacyklen er jeres mobile visitkort, og den kan parkeres gratis, hvor som helst I gerne vil have at jeres firmalogo bliver set.

Design jeres egne firmacykler

Velorbis har en meget fleksibel produktion på vor fabrik i Tyskland, hvilket betyder, at vi har korte leveringstider på normalt 6-10 uger. Du kan også bestille helt ned til én enkelt cykel, hvilket gør os helt unikke i cykelbranchen. Vi kan skræddersy firmacykler til netop jeres firma’s specifikke behov. Ingen opgaver er for store eller for svære for os.

Du kan konfigurere logocyklerne, som du ønsker. Vi har ca. 20 forskellige cykelmodeller og når du har valgt den rigtige cykelmodel for jer, er der et hav af designmuligheder. Du kan bland andet vælge mellem 2 forskellig lædersadler med matchende læderhåndtag. Der kan vælges om cyklen skal være med elmotor eller rugbrødsmotor (elcykel tilvalg er tilgængeligt på 14 modeller) og I kan blande sammensætning af farver ud fra mere end 200 forskellige RAL-farver, inklusiv vores nye metallic look i Chrome, guld eller og Kobber. Kender I ikke RAL farven på jeres logo, men har en CMYK, HEX, RGB,  eller Pantone kode mv. så kan I konvertere farven/farverne her. Bemærk dog at der ikke er en 1:1 konvertering og det vil altid være en god ide at tjekke faktiske RAL farver som blandt andet kan ses og købes hos farvehandlere . Der er mulighed for at RAL farve følgende cykelkomponenter:

✓ Cykelstellet ✓ Forgaffel ✓ Frontlad ✓ Aluminiumskurv ✓ Bagagebærer ✓ Reklameplader ✓ Skærme ✓ Kædeskærme ✓ Fælge

Vi kan montere reklameplader på alle vores smarte designercykler til både kvinder og mænd, samt unisexcykler. Vi hjælper også gerne med at få jeres logo på firmacyklerne. Alt vi skal bruge er en trykklar fil fra jer. Filformatet skal være AI (.eps) fil – der er lag (layer) opdelt, vektoriseret og med outlinede tekster. Vi kan IKKE printe .jpg eller .png filer. Har I problemer med at fremskaffe denne fil bedes i kontakte jeres grafiker. Logoet printarealet på reklamepladen på de fleste modeller er er 50 cm x 10 cm for centerplade på herrecykler og 30 x 10 cm på plader på bagagebæreren. Jeres firmalogo centreres automatisk på reklamepladerne. Hvis jeres firmalogo skal være mindre en dette areal, skal i selv opsætte den korrekte størrelse i den trykklar fil. Vær opmærksomme på at billederne i vores cykelkonfigurator kun er vejledende og ikke altid viser den fulde størrelse af logoet. Nogle firmalogos kan ikke skaleres op til fuld printareal, hvis logo er meget langt eller meget højt. For at maksimere synligheden af jeres logo anbefaler vi altid at trykke i enten sort eller hvid folio, afhængig af den valgte pulverlakerede farve på reklamepladens baggrund. Ønsker i at beholde jeres originale farver i logoet, som ikke er 100% sort eller hvid, anbefaler vi at I vælger en sort eller hvid farve på reklameplade(rne), for at få logoet mere synligt. Er der andre farver end sort/hvid farver i jeres logo bedes i angive farvekode(r) når i fremsender den trykklare fil til os. Har i et meget detaljeret logo som for eksempel et våbenskjold eller lignende er dette heller ikke noget problem da vi også kan UV printe direkte på vores reklameplader.

Muligheder for branding af logo

Ud over at printe eller foliere jeres logo på vores integrerede reklameplader har vi udarbejdet en række specialløsninger med laserskæring af logoer direkte på cyklerne. OBS nedenstående løsninger kræver dog bestilling af et vist minimum antal cykler. Kontakt os for nærmere info. Vi kan tilbyde følgende:

    • Lasergravering jeres firmalogo på træbrædderne i alle vores eksklusive frontladSe Sydbank & F.C. København cases nedenfor.
    • Lasergravering jeres firmalogo på metalendestykkerne af læderhåndtagSe SKAGEN & F.C. København cases nedenfor.
    • Laserudskæring jeres firmalogo på kædeskærm –  Se SKAGEN & F.C. København cases nedenfor.
    • Laserudskæring jeres firmalogo på bagagebærer –  Se Carlsberg & Falck cases nedenfor.
    • Unikke metalemblemer med jeres firmalogo –  Se F.C. København, Fritz Hansen og Rolls Royce cases nedenfor.

 

 

 

Velorbis gik sammen med fashion portalen Net-a-Porter og designede elegante cykler til 15 håndplukkede danske modebloggere i forbindelse med Copenhagen Fashion Week CPHFW 2018

Business Case: Home

Business Case: Nordisk Film TV / Metronome Productions

Hotelcykler

Vi designer cykler til hoteller og arbejder med disse for at sikre, at hotellernes udlejningscykler afspejler de værdier hotellerne ønsker at står for, så kunderne har en god oplevelse rundt omkring i byen på kvalitetscykler. Vi arbejder med hotellernes egne designere og arkitekter, og vi kan sagtens tilpasse udlejningscyklerne til hotellers look og image. Der er således en fælles tråd i hotellets design og fremtræden både indenfor og udenfor med cyklerne.

Velorbis har leveret hotelcykler til en bred vifte af Danmarks største og mest eksklusive hoteller. Vore referencer omfatter bl.a:

D’anglererre

Nimb Hotel 

Kokkedal Slot

✓ Carlsberg Guest House

Hotel Savoy, Firenze

Old Bank Hotel, Oxford

Old Parsonage Hotel, Oxford

Hotel Vier Jahrzeiten, Hamburg

hotel-savoy-velorbis

SERVICERING AF DIN CYKEL

‘Den der smører godt – kører godt’ – er et berømt ordsprog, og der er i den grad noget om snakken. Vi forventer at en Velorbis cykel kan køre gader og stræder tyndt i 10+ år, men for at dette skal holde stik, er det vigtigt at du giver din cykel masser af kærlighed og omsorg i form af periodisk service. Hvis du bruger din cykel dagligt anbefaler vi at du minimum får den serviceret to gange årligt. Kører du lejlighedsvis kan du nøjes med at tage din cykel til service een gang om året.

AD HOCH SERVICERING

Hvis du ønsker ad hoc service og reparation af din cykelflåde kan dette aftales/bookes direkte via Velorbis. Se mere her

SERVICEAFTALE PÅ ARBEJDSPLADSEN

En serviceaftale hvor vores landsdækkende samarbejdspartner Bikerunner kommer forbi i faste tidsrum og laver service og lignende på cyklerne. Er I interesseret i en sådan serviceaftale kan Bikerunner kontaktes direkte via email info@bikerunner.dk